Onze services

Onze huidige vestiging werd nieuw gebouwd in 2016 en is uitgerust met de modernste apparatuur om een doelgerichte testing & diagnose uit te voeren, zowel op mechanisch als elektronisch vlak. Wij bieden u een persoonlijke service en een eerlijke open communicatie. 

Gaande van onderhoud tot een complete ombouw om uw voertuig offroadbestendig te maken: u kan rekenen op de vakkennis & ervaring van onze gepassioneerde monteurs & professionele medewerkers.

Hoewel correct onderhoud het belangrijkste is voor het behoud van uw wagen is slijtage onvermijdelijk. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij de meeste revisie werkzaamheden zelf uitvoeren.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn revisie van assen, versnellingsbakken en motoren.

Alle herstellingen worden vakkundig in onze carrosserie afdeling uitgevoerd volgens de modernste technieken en de richtlijnen van de constructeur.

Uiteraard kan u ook voor verzekeringswerk en taxatie van de schade bij BARN282 terecht. 

Bij een schade kijken wij altijd naar de meest economische oplossing, zo kan het zijn dat een bepaalde schade een voertuig economisch Total Loss is verklaart maar reparatie toch goed mogelijk is. Wij beschikken over de mogelijkheid om te werken met zowel originele nieuwe delen maar ook met gebruikte onderdelen of in een aantal gevallen met imitatiedelen.

Uw Land Rover of Jaguar presteert niet alleen beter, bovendien garanderen goede banden uw rijcomfort. Bij BARN282 adviseren wij u graag over de banden die meest geschikt zijn voor uw type wagen. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod speciale banden en velgen specifiek geselecteerd voor Land Rover en Jaguar. 

Ook voor de opslag van winter- en zomerbanden kan u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Services BARN282 Land Rover & Jaguar specialist Kalmthout